1. I trymestr ciąży

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    7. 7
    8. 8
    9. 9
    10. 10
    11. 11
    12. 12
    13. 13
    14. 14
  2. II trymestr ciąży

    1. 15
    2. 16
    3. 17
    4. 18
    5. 19
    6. 20
    7. 21
    8. 22
    9. 23
    10. 24
    11. 25
    12. 26
    13. 27
  3. III trymestr ciąży

    1. 28
    2. 29
    3. 30
    4. 31
    5. 32
    6. 33
    7. 34
    8. 35
    9. 36
    10. 37
    11. 38
    12. 39
    13. 40
  4. I rok życia

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6
    7. 7
    8. 8
    9. 9
    10. 10
    11. 11
    12. 12
    13. 13
    14. 14
    15. 15
    16. 16
    17. 17
    18. 18
    19. 19
    20. 20
    21. 21
    22. 22
    23. 23
    24. 24
    25. 25
    26. 26
    27. 27
    28. 28
    29. 29
    30. 30
    31. 31
    32. 32
    33. 33
    34. 34
    35. 35
    36. 36
    37. 37
    38. 38
    39. 39
    40. 40
    41. 41
    42. 42
    43. 43
    44. 44
    45. 45
    46. 46
    47. 47
    48. 48
    49. 49
    50. 50
    51. 51
    52. 52

Podaj: planowaną datę porodu lub datę urodzin dziecka

Japońska kuchnia

Ostatnio zrobiła się modna, i to dobrze, bo w naszej diecie mało było dotąd ryb, owoców morza, soi, warzyw, ryżu... Amatorów mają rozmaite rodzaje sushi (przystawki na bazie specjalnej odmiany ryżu z dodatkiem m.in. surowych ryb, owoców morza, kawioru, wodorostów), ostry chrzan wasabi, marynowany imbir, zupa miso (z sojową pastą i tofu), tempura (owoce morza, ryby i warzywa zanurzane w cieście i smażone). Spośród specjałów kuchni japońskiej dzieciom poniżej 3 lat można podawać to, co niezbyt tłuste, i to, co nie ma w swoim składzie surowych ryb ani surowych owoców morza. Małe dziecko może skosztować sushi, jeśli zamiast surowej ryby będzie w nim ogórek.